Öğrencisi Anlattı Sapık Öğretmen İfşa Oldu: "Aylardır Üçlü Seks Yapıyoruz!"

TAKİP ET

Amerika'da yaşamını sürdürmekte olan bir kadın öğretmenin öğrencisinin anlattıklarıyla ifşa olması mide bulandıran tüm ayrıntıları da ortaya çıkardı. 32 yaşında olduğu öğrenilen İngilizce öğretmeni Samantha Ciotta'nın anlatılanlar sonrasında gözaltına alındığı öğrenildi.

Amerika’da yaşamını sürdürmekte olan bir kadın öğretmenin öğrencisinin anlattıklarıyla ifşa olması mide bulandıran tüm ayrıntıları da ortaya çıkardı. 32 yaşında olduğu öğrenilen İngilizce öğretmeni Samantha Ciotta’nın anlatılanlar sonrasında gözaltına alındığı öğrenildi.

Olay, California Beaumont Lisesinde meydana geldi. 32 yaşında olduğu öğrenilen ve lisede İngilizce öğretmenliği yapan Samantha Ciotta’nın birkaç öğrencisi ile cinsel ilişkiye girerek birliktelik yaşadığı ve sapık öğretmenin ilişkiye girdiği öğrencilerin 14 yaşlarında olduğu öğrenildi.

ÖĞRENCİLERİ İLE YAKIN İLİŞKİ YAŞADI

34 yaşında 2 çocuk annesi olan Ciotta’nın 2015 yılında bir öğrencisine dersleri kötü olduğu için ek ders vermeye başladığı ve bu öğrencisiyle oldukça yakınlaşan kadın öğretmenin öğrencisi ile olan bu yakınlığı cinsel birlikteliğe kadar taşıdığı öğrenildi.

‘AYLARDIR ÜÇLÜ SEKS YAPIYORUZ’

İddialar üzerine öğretmen hakkında soruşturma başlatan California Polisinin araştırmaları sonucunda kadın öğretmenin cinsel ilişki yaşadığı öğrencisi ile birçok kez farklı ortamlarda bir araya geldiği ve birliktelik yaşadığını tespit etti. Polisler, öğretmenin cinsel birliktelik yaşadığı öğrencisinin arkadaşları ile konuyu konuşması ve fotoğraf göndermesi üzerine ortaya çıktığı ve öğretmenin ifşa olduğunu açıkladı. Diğer yandan öğrencinin öğretmeni ile, bir süredir seviştiklerini ve aylardır üçlü seks yaptıklarını söylediği de öğrenildi. Genç öğretmenin polis sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

 

Amerika California Kadın öğremten Öğrenci Taciz İfşa Üçlü seks Samantha Ciotta