Öğrenciler Korkudan Bayılmıştı! Yurttaki Samara Paniğinin Faturası Müdürlere Kesildi: Görevden Alındılar

TAKİP ET

Karaman'da KYK'ya ait olan bir yurtta üniversite öğrencilerinin büyük korku yaşamasına neden olan ve bayılmalarına neden olan Samara olayından sonra yurt müdürü Hüseyin Parlayan ile KYK İl Müdürü Enver Yazıbaş görevlerinden alındı.

Karaman’da KYK’ya ait olan bir yurtta üniversite öğrencilerinin büyük korku yaşamasına neden olan ve bayılmalarına neden olan Samara olayından sonra yurt müdürü Hüseyin Parlayan ile KYK İl Müdürü Enver Yazıbaş görevlerinden alındı.

Olay, Karaman’da yer alan KYK Yurdunda yaşanmıştı. Yaşanan olayda üniversite öğrencileri büyük bir korku yaşarken olay öğrencilerin şehri terk etmelerine kadar gitmişti. Olayın sonucunda yurt Müdürü Hüseyin Paylan ve KYK İl Müdürü Enver Yazıbaş’ın görevlerine son verildiği öğrenildi.

ÖĞRENCİLER TEHDİT ETTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Karaman’da KYK yurdunda yaşanan olayda üniversite öğrencileri oldukça büyük bir korku yaşamış ve bayılanlar olmuştu. 10 katlı olan ve 1400 öğrenci bulunan yurdunda gece saatlerinde öğrencilerin odasına girdiği iddia edilen ve siyah giyimli yüzü uzun saçlarıyla örtülü olduğu iddia edilen esrarengiz şahsın ‘Halka’ filmindeki Samara karakterine benzetildiği belirtilmişti. Olay yurtta ve ilde büyük yankı uyandırırken olayın sonucunda Yurt Müdürü ve KYK İl Müdürü görevlerinden alındı.

OLAYIN ŞAKA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Polisin soruşturma başlattığı olayın 3 öğrenci tarafından yapılan bir şaka olduğu ortaya çıkarken polis şakayı gerçekleştiren 3 öğrenciyi ifadeleri alındıktan sonra serbest bıraktı. Olay sonucunda bazı öğrenciler yurttaki kayıtlarını da sildirmişti. Soruşturma kapsamında Yurt Müdürü Hüseyin Parlayan ve KYK İl Müdürü Enver Yazıbaş görevlerinden alındı.

 

Karaman KYK Üniversite Yurt Samara Şaka Müdürler Görevden alındı