Öğrenciler Korkudan Bayıldı! Siyah Giyinmiş Arapça Konuşan Saldırgan Kız Yurdunu Talan Etti

TAKİP ET

Karaman'da yer alan bir kız yurdunda dehşet anları yaşandı. Siyah giyinmiş, yüzünü saçlarıyla örtmüş ve Arapça konuştuğu öğrenilen bir saldırganın kız öğrencileri korkuttuğu görüldü. Bazı öğrenciler korkudan sinir krizi geçirirken bazılarının bayıldığı görüldü.

Karaman’da yer alan bir kız yurdunda dehşet anları yaşandı. Siyah giyinmiş, yüzünü saçlarıyla örtmüş ve Arapça konuştuğu öğrenilen bir saldırganın kız öğrencileri korkuttuğu görüldü. Bazı öğrenciler korkudan sinir krizi geçirirken bazılarının bayıldığı görüldü.

Karaman’da yer alan Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü’ne bağlı olan bir kız yurdunda esrarengiz bir olay yaşandı. Yurtta kalan üniversiteli öğrenciler, gece odalarına siyah giyinmiş, yüzü saçlarıyla örtülü ve Arapça konuşan bir kişinin girdiğini ve kızları uykularından uyandırarak Arapça bir şeyler söylediğini belirtti. Kızlar odalarına giren ürkütücü şahsın odalarına ‘Sıra sizde, öleceksiniz’ yazılı bir not bıraktığını iddia etti. Kız öğrenciler yaşadıkları dehşeti anlatırken korkuları yüzlerinden okundu. 1 hafta boyunca aynı şeyleri yaşayan kız öğrencilerden bazılarının olay karşısında sinir krizi geçirerek fenalaştığı da öğrenildi. Son yaşanan korku sonrasında fenalaşan 8 kız öğrencinin yurda gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

ODALARINA GELİP KORKUTTU

Dün gece saatlerinde siyah giyinmiş, Arapça konuşan şahsın odalarına girdiğini söyleyen öğrencilerden bazıları şahsın odalarına tehdit notları bıraktığını söylemesiyle yurtta büyük bir panik yaşandı. olayı duyan diğer öğrenciler yurdu terk etmek isterken görevlilerin iknası ile öğrenciler yurda geri döndü. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Karaman KIz yurdu Kredi ve Yurtlar Kurumu Üniversite Siyah giyinimli Arapça Konuşan Korku Sinir krizi Odalarına girip Yurdu karıştırdı