Öğrenci Yurdunda Dayak Skandalı! Görüntüler Kan Dondurdu

TAKİP ET

Çorum'da bulunan bir yatılı öğrenci yurdunda 3 öğrencinin aynı yurtta kalan bir lise öğrencisini darp ettiği görüntüler herkesi ayağa kaldırdı. Okuldaki öğretmenlerin çocuğun yüzündeki morlukları fark etmesiyle ortaya çıkan darp olayı öğrencisinin annesini isyan ettirdi.

Çorum’da bulunan bir yatılı öğrenci yurdunda 3 öğrencinin aynı yurtta kalan bir lise öğrencisini darp ettiği görüntüler herkesi ayağa kaldırdı. Okuldaki öğretmenlerin çocuğun yüzündeki morlukları fark etmesiyle ortaya çıkan darp olayı öğrencisinin annesini isyan ettirdi.

Alınan bilgilere göre, Çorum’da bir yatılı öğrenci yurdunda 3 öğrenci tarafından darp edilen lise öğrencisi G.E.K’nin bir sandalye üzerinde oturduğu görülüyor. Bu sırada aynı yurtta kalan öğrencilerden biride elindeki sopayla G.E.K’nin ayak tabanlarına vurmaya başlıyor. Öğrencinin tabanlarına vurulan sopa şiddetin etkisiyle kırılırken kırılan sopanın parçası öğrencinin yüzüne isabet ediyor. Çektiği avıyla beraber elleriyle yüzünü kapan G.E.K yerde kıvranmaya başlıyor. 

ELİNDE KEMERLE ODAYA GİRİYOR

G.E.K’nin acı içinde yerde kıvrandığı anlarda içeri giren bir başka öğrencinin elinde kemer olduğu ve gülmeye başladığı dikkatlerden kaçmadı. Olayın ardından gözü mosmor olan G.E.K, okula gittiğinde öğretmenleri gözüne ne olduğunu sordu. Öğretmenlerine gerçeği söylemeyen G.E.K gözünü kapıya çarptığını söyledi ancak öğretmenleri buna inanmadı. Öğrencinin ailesine haber verilirken okula gelen anneye olan biteni anlatan G.E.K, yaşadığı darp olayıyla şok etti. Yaşanan darp olayının kaydedilen videosuna ulaşan aile büyük şok yaşadı. Hemen görüntülerle birlikte polise koşan aile Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu. Olayın şokunu atlatamayan anne daha öncede çocuğunun yurttan izinli olarak eve geldiğinde vücudunda darp izleri gördüğünü ve bunun peşini bırakmayacağını söyledi.

 

Çorum Darp Dayak Öğrenci yurdu Lise öğrencisi