Oğlunun Ölüm Haberi Sır Gibi Saklanıyordu! Mesut Yılmaz ve Eşinin Uçağı İstanbul'a İniş Yaptı

TAKİP ET

Bugün oğlunun intihar haberi Türkiye gündemine bomba gibi düşen eski Başbakan Mesut Yılmaz, henüz oğlunun acı haberini almadı. Eşi ile birlikte İstanbul'a iniş yapan Mesut Yılmaz ve eşine oğullarının acı haberinin sağlık görevlileri eşliğinde verildiği öğrenildi.

Bugün oğlunun intihar haberi Türkiye gündemine bomba gibi düşen eski Başbakan Mesut Yılmaz, henüz oğlunun acı haberini almadı. Eşi ile birlikte İstanbul’a iniş yapan Mesut Yılmaz ve eşine oğullarının acı haberinin sağlık görevlileri eşliğinde verildiği öğrenildi. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin eski Başbakanı Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz, bugün evinde başından vurulmuş şekilde bulunmuş ve polis ekipleri intihar şüpheleri üzerine yoğunlaşmıştı. 

OĞULLARININ ÖLDÜĞÜ SAKLANIYORDU

Yavuz Yılmaz’ın ölüm haberinin ardından Türkiye’de büyük şok yaşanırken ABD’de olan eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşine oğullarının ölüm haberinin verilmediği ve gizli tutulduğu öğrenilmişti. ABD’de bulunan Mesut ve Berna Yılmaz çiftinin saat 19.40 uçağı ile İstanbul’a iniş yaptığı öğrenildi.

ÖLÜM HABERİNİ İSTANBUL’DA ALDILAR

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz’a oğulları Yavuz Yılmaz’ın ölüm haberinin verilmediği ve İstanbul’a gelene kadar gizli tutulduğu öğrenildi. Oğullarının öldüğünden habersiz şekilde ABD’den İstanbul’a hareket eden Yılmaz çiftine acı haber İstanbul’a indiklerinde verildi. Yılmaz çiftini havalimanında birçok yakın arkadaş ve akrabalarının karşıladığı öğrenildi. Havalimanında bekletilen sağlık görevlilerinde verilen ölüm haberi ile yıkılan Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz’ın yanında sağlık görevlilerinin hazır tutulduğu öğrenildi.

 

Eski Başbakan Mesut Yılmaz Yavuz Yılmaz Ölen oğlu Berna Yılmaz Ölüm haberini öğrendi mi