Oğlunun En Mutlu Gününde Kayboldu, Cesedi Bulundu

TAKİP ET

Aydın'ın Efeler ilçesinde oğlunun kına gecesi günü kaybolan baba Ferhat Akbaba sonrasında bir yol kenarında ölü bulundu.

Aydın'ın Efeler ilçesinde oğlunun kına gecesi günü kaybolan baba Ferhat Akbaba sonrasında bir yol kenarında ölü bulundu. 

Aydın'ın Efeler ilçesinde akıl almaz bir olayın yaşandığı öğrenildi. 57 yaşında inşaat ustası olarak çalışan Ferhat Akbaba oğlunun en mutlu gününde akıl almaz bir şekilde ortadan kayboldu. Cumartesi akşamı oğlunun kına gecesi için gelinin yaşadığı mahalleye gitti. 

Ardından herkes eğlenirken birden ortadan kayboldu. Ailenin gece sonunda durumu fark etmesinin ardından arama çalışmaları başladı. Bir süre boyunca babanın bulunmamış olması çocuklarını da telaşlandırdı. İki gün boyunca ortadan kaybolan adamın cesedinin bulunduğuna yönelik haber geldi. Bir yol kenarında cesedinin bulunduğu tespit edildi. 

YAKINLARINA 'BENİ ARAMAYIN' DEDİ

Bir karayolu kenarında cesedi bulunan adamın kesin ölüm sebebinin bulunması için otopsi yapılacağı belirtildi. Yapılan ilk incelemeler sonrasında elbiselerinin parçalandığı ve vücudunda yaraların olduğu tespit edildi. İlk tahminlere göre alkollü gezerken yol kenarında bir aracın çarpıp kaçtığı düşünülüyor. Kaybolduktan iki gün sonra ölü olarak bulunan adamın kına gecesinde yakınlarına bazı şeyler söylediği ortaya çıktı. Ferhat Akbaba'nın kına gecesinde akrabaları ile alkol alırken çıkıp gittiği, ardından arayan kişilere ise 'Beni bir daha arayıp sormayın' dediği öğrenildi. Konu hakkında polis tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Ölümün asıl nedeni yapılacak otopsi sonrasında belirlenecek. 

ferhat akbaba cesedi bulundu ölüm sebebi