Oğlunu Cebine Not Bırakıp AVM'de Terk Eden Anne, Bakın Nerede Çıktı

TAKİP ET

Bursa'da oğlu Hamza'yı bir alışveriş merkezinin oyun Parkı'nda cebine not bırakarak terk eden anne Gamze Nur E., polis ekipleri tarafından Bir otelde yakalanarak gözaltına alındı. Savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan annenin oğlunu 1 yıl önce de terk ettiği ortaya çıktı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Cuma günü 3 yaşındaki oğlu Hamza'yı bir alışveriş merkezinin oyun parkına geçiren 31 yaşındaki Gamze Nur E., Bir süre sonra çocuğu cebine bir not bıraktıktan sonra terk etti. Alışveriş merkezinde çalışan görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler çocuğun cebindeki notu buldu. Annenin yazdığı nokta, 'Çok zor durumdayım, çocuğuma bakacak durumum yok. Tek çarem buydu. Bir başıma bu kadar yapabildim'  ifadeleri yer alıyordu. Çocuğu ve cebindeki notu olan polisler Anneyi belirlemek için çalışma başlattı.

OTELDE YAKALANDI

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alarak annenin kimliğini belirledi. Yapılan çalışma sonucunda ekipler annenin Osmangazi ilçesinde Bir otelde konakladı bilgisine ulaştı. Gözaltına alınan kadın ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken çok zor durumda olduğu ve geçinemediği için üzülerek böyle bir şey yaptığını iddia etti. Emniyette işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilen kadın Savcılık tarafından da ifadesi alındıktan sonra serbest kaldı. Diğer yandan içkili mekanlarda garson olarak çalıştığı öğrenilen kadının Yaklaşık 1 yıl önce oğlu Hamza Çocuk Esirgeme Kurumu'na verdiği daha sonra pişman olarak geri aldığı belirlendi.

 

bursa osmangazi çocuk çocuğunu avmye terk eden anne