Oğluna Saldırdığını İddia Ederek Sokak Köpeklerine Pompalıyla Saldırdı!

TAKİP ET

Adana'nın Çukurova ilçesinde oğluna saldıran sokak köpeklerine av tüfeği ile ateş ederek adeta dehşet saçan adam polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Verdiği ifadeyle ise büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Adana'da pastaneye yolladığı oğluna yolda iki sokak köpeğinin saldırdığını ve oğlunu ısırdığını duyan baba adeta öfke saçtı. Evde bulunan pompalı tüfeği alarak sokağa çıkan baba sokakta pompalı tüfekle köpek avına çıktı. Oğluna saldırdığı iddia edilen köpeklerden birisini başından pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Ardından diğer hayvanı yaraladığı öğrenildi. Sokakta adeta dehşet yaratan baba etraftaki vatandaşlar tarafından korku içerisinde polis ekiplerine şikayet edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. 

15 Aralık tarihinde Adana'nın Çukurova ilçesinde meydana gelen olay sonrasında iki hayvanın feci şekilde katledilmek istendiği ortaya çıktı. Tuncay K. isimli adam büyük oğlunu alışveriş yapması için dışarı gönderdi ancak bir süre sonra oğlu korku içerisinde eve döndü ve sokakta bulunan köpekler tarafından saldırıya uğradığını anlattı

HAYVANLARA POMPALI TÜFEKLE SALDIRDI

Evde bulunan ruhsatlı av tüfeğini alan öfkeli baba hemen sokağa çıktı. Oğluna saldıran sokak köpeklerini aramaya başladı. Bunun üzerine köpeklere ateş açtı. Köpeklerden birisi feci şekilde can verirken diğerinin ise ayaklarından feci şekilde yaralandığı öğrenildi. Vatandaşlar gördükleri manzara karşısında tepki gösterirken Tuncay K. isimli adam elindeki av tüfeğini göstererek insanları korkutmaya başladı. 

Olay yerine kısa süre içerisinde polis çağrıldı. Yaralı olan köpek veterinere tedavi edilmek üzere kaldırıldı. Tuncay K. ise sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Sorgudaki ifadesinde 'Oğlumu ısırmışlardı. Bende çok sinirlendim. Ama çok pişmanım' dediği öğrenildi. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

adana pompalı sokak köpeği saldırı