Oğlu ve Eşi Şehit Edilen Astsubaydan İlk Sözler: Vatan Sağ Olsun

TAKİP ET

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda eşini ve 11 aylık bebeğini şehit veren Astsubay Baba Serkan Karakaya kendisini arayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Vatan Sağ olsun" dedi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda eşini ve 11 aylık bebeğini şehit veren Astsubay Baba Serkan Karakaya kendisini arayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya "Vatan Sağ olsun"  dedi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün yaşanan ve Türkiye'yi yasa boğan hain saldırının ardından eşini ve bebeğini şehit veren astsubayın ilk sözleri ortaya çıktı. Sivil aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen astsubay eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya için Yüksekova Selahattin Eyyubi havaalanında tören düzenlendi.

EVLADININ YASTIĞINA SARILDI
Hain saldırıda eşi ve bebeğini şehit veren Jandarma astsubay çavuş Serkan Karakaya tören sırasında bebeğin yaz sana sarılarak üzüntüsünü yaşadı. Törende babanın bu halini gören herkes ağlarken olay sonrası kendisini arayan İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu'ya babanın "Bakanım, karım oraya benim yanıma gelmek istedi çocukla beraber. Başımıza böyle bir iş geldi. Vatan Sağ olsun" dediği öğrenildi.

 

hakkari yüksekova şehit tören süleyman soylu