Oğlu Öldürülen Baba Dehşet Saçtı! Duruşma Salonunda 2 Tane El Bombası Patlattı: 2 Ölü, 7 Yaralı

TAKİP ET

Ukrayna'da yaşanan olay dehşete düşürdü. Oğlu öldürülen bir babanın oğlunu öldüren şahıslardan intikam almak için yaptığı akıllara durgunluk verdi. Salona girerken yanında getirdiği 2 adet el bombasını duruşma salonunun içinde patlatan baba 2 kişinin ölmesine 7 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Ukrayna’da yaşanan olay dehşete düşürdü. Oğlu öldürülen bir babanın oğlunu öldüren şahıslardan intikam almak için yaptığı akıllara durgunluk verdi. Salona girerken yanında getirdiği 2 adet el bombasını duruşma salonunun içinde patlatan baba 2 kişinin ölmesine 7 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Olay, Ukrayna Dnipropetrvosk bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir babanın oğlunu öldürenlerden intikam almak için duruşmanın görüleceği salona girerek yanında getirdiği 2 adet el bombasını patlattığı öğrenildi. 

PATLAMADA 2 KİŞİ ÖLDÜ, 7 KİŞİ YARALANDI

Ukrayna’nın Nikopol şehrinde meydana geldiği öğrenilen olay saat 11.20 sularında yaşandı. Oğlunu öldüren şahısların duruşmasına gelen baba, yanında getirdiği 2 adet el bombasını patlattığı ve salonda bulunan 2 kişiyi öldürerek 7 kişiyi yaraladığı öğrenildi. 

2 BOMBANIN PİMİNİ ÇEKEREK PATLATTI

Oğlunun cinayet duruşması için mahkeme salonuna gelen baba, duruşma salonuna gelirken yanında getirdiği 2 adet el bombasının pimini çekerek patlattığı öğrenildi.

Dünya haberleri Baba Oğlunu öldürenlerin duruşması Duruşma salonunda el bombası El bombası patlattı Kaç kişi öldü