Oğlu ile tartışan baba oğlunu boğarak öldürdü

TAKİP ET

Kocaeli'de yaşanan korkunç olayda 23 yaşındaki oğlu Yunus Ş.'nin boğazını sıkarak ölümüne neden olan baba Ş.Ş polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Dün akşam vakitlerinde meydana gelen olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Ayazma Mahallesi Kuvayı Milliye Caddesi'nde yer alan bir apartmanda yaşandı. Öne sürülen iddialara göre, Yunus Ş. ve babası Ş.Ş. arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden tartışma yaşandı.

ÖFKE KRİZİ İLE OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Tartışma kısa sürede alevlenerek büyümesi üzerine Yunus Ş. babasına saldırdı. Saldırıya karşılık vermek isteyen baba Ş.Ş., öfke ile oğlunun boğazını sıkarak karşılık verdi. Sesleri duyan apartmandaki komşuları tarafından olay polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk gönderildi. Baba Ş.Ş., oğlunun bir sürenin ardından bilincini kaybettiğini fark edince ellerini çekti.

OĞLUNU ÖLDÜREN BABA TUTUKLANARAK CEZAEVİNDE GÖNDERİLDİ

Sağlık ekipleri olay yerinde gence ilk müdahalesini yaparak ambulans ile hastaneye kaldırdı. 23 yaşındaki genç hastanede yaşamını yitirdi. Yunus Ş.'nin sağlık çalışanı olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemleri biten baba Ş.Ş., adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

kocaeli baba baba ve oğul