Oğlu alkollü yakalanınca, sarf ettiği sözler 'pes' dedirtti! 'PKK olmak lazım'

TAKİP ET

Sakarya'da yılbaşı gecesinde polis denetimi esnasında alkollü otomobil kullanmak sebebiyle bir gencin ehliyetine polis ekipleri tarafından el konuldu. Olay yerine gelen alkollü babanın ise polis ekiplerine sarf ettiği sözler duyanları şaşırttı. Alkollü sürücü, "Allah belanızı versin, PKK olmak lazım. Adam PKK'ya özeniyor bazen" ifadelerini kullanarak, bölücü terör örgütünün propagandasını yaptı. Zanlı, polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest kaldı. İşte haberin devamı...

Duyanları şaşırtan olay, yılbaşı gecesi Sakarya’nın Serdivan ilçesine bağlı Medeniyet Bulvarı'nda yaşandı. Yeni yıl gecesi huzur ve güvenliği sağlamak için denetim gerçekleştiren polis ekipleri, durdurdukları bir araçta sürücü T.K.'nın alkollü olduğunu tespit ederek, işlem yaptı.

İşlemler esnasında olay yerine gelen alkollü baba T.K.'da oğlunun ehliyetine el konulduğunu fark edince polise ve Türk milletine yönelik hakeretler etmeye başladı. Duruma duyarsız kalmayan polis ekipleri, baba T.K.’yı ifadesi alınması için polis merkezine getirdi. Zanlı, polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest kaldı.

O ANLAR KAMERADA

Ayrıca, polise ve Türk milletine hakaret ve küfürler savuran zanlının görüntüleri yayıldı. Görüntülerde, zanlının görevini yapmaya çalışan polis ekiplerine, "Allah belanızı versin, PKK olmak lazım. Adam PKK’ya özeniyor bazen" ifadelerini kullandığı, Türk milletine yönelik ise küfürlü sarf ettiği, bir süre sonra ise hatasını kabullendiğini ifade ederek polis merkezine götürülme görüntülerini içeriyor.

 

Sakarya polis denetimi alkol