Ödevini Yapmayan Oğlunu Öldüresiye Dövdü!

TAKİP ET

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ödevini yapmadığı gerekçesi ile 6 yaşındaki oğlunu öldüresiye döven cani baba polis tarafından gözaltına alındı. Minik çocuk yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı vermeye devam ediyor.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir baba 6 yaşındaki oğlunu feci şekilde dövdü. Dayağın sebebi olarak ise oğlunun akşama kadar ödevlerini bitirmeyişini ortaya sürdü. Öldüresiye dövdüğü çocuğunun fenalaşmasının ardından hastaneye kaldırınca gerçek ortaya çıktı. Mahkemeye sevk edilen cani baba hakkında mahkeme tarafından karar verildi. 

Hatay'ın İskenderun ilçesinde geçtiğimiz günlerde korkunç bir olay meydana geldi. Bir babanın kendi öz oğlunu öldüresiye dövdüğü ortaya çıktı. Akşam eve geldiğinde henüz 6 yaşındaki oğlunun ödevlerini yapmadığını görünce çok sinirlendi. Birden oğlunu dövmeye başladı. Ölesiye dövdüğü oğlu ise daha fazla dayanamayarak fenalaştı. 

CANİ BABA HAKKINDA KARAR VERİLDİ

6 yaşındaki Mertcan Y. isimli çocuk babasından ödevlerini yapmadığı gerekçesi ile öldüresiye dayak yedi. Fenalaşan küçük çocuk hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan küçük çocuk yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. 

emniyet tarafından gözaltına alınan cani baba ise ifade verdi. İfadesinde çocuğunu ödev yapmadığı için dövdüğünü anlattı. Ardından mahkemeye sevk edildi. Ancak sev işlemleri gece yarısı yapıldı. Yaşanabilecek olası bir linç girişimine karşı böyle bir önlem alındığı öğrenildi. Küçük Mertcan'ın ise tedavisinin hala devam ettiği öğrenildi. Hala hayati riskinin devam ettiği ifade edildi. Cani baba mahkemede hakim karşısına çıktı. Alınan karar sonrasında tutuklanarak ceza evine gönderildiği öğrenildi. 

hatay baba oğlunu dövdü