'Odaya Gir ve Soyun' Dedi Sonrası Korkunç...

TAKİP ET

İzmir'in Buca ilçesinde eşi Uğur C. tarafından feci şekilde döven kadının tedavisi devam ederken yargılamanın tutuksuz bir şekilde devam ettiği öğrenildi.

İzmir'in Buca ilçesinde eşi Uğur C. tarafından feci şekilde döven kadının tedavisi devam ederken yargılamanın tutuksuz bir şekilde devam ettiği öğrenildi. 

İzmir'in Buca ilçesinde korkunç bir koca dayağı meydana geldi. İsmi verilmeyen 30 yaşında iki çocuk annesi kadın 36 yaşındaki kocası Uğur C. tarafından sürekli olarak şiddet gördüğü için evi terk etmeye karar verdi. Evi terk ettikten sonra başka bir yere taşınmak için mahallede bulunan emlakçıdan yardım istedi. Bunun için emlakçı ile telefonda konuştu.

Kocasının bunun üzerine telefondaki mesajlaşmayı görmesi üzerine karısına 'Sen kiminle mesajlaşıyorsun, odaya git soyun ve oklavayı al' dediği öğrenildi. Talihsiz kadın ise çok korktuğu için çaresiz bir şekilde kocasının dediğini yapmak zorunda kaldı. 

FECİ ŞEKİLDE DAYAK YEDİ

Odaya giren koca talihsiz kadına dehşeti yaşadı. Bunun üzerine kocası tarafından oklavayla vurularak dayak yediği öğrenildi. Bununla birlikte bir süre sonra oklavanın kırıldığı öğrenildi. Oklavanın kırılması ile birlikte kemerini çıkararak korkunç dayağa kemer ile devam etti. Talihsiz kadının vücudunun çeşitli yerleri mosmor olurken dudağının patladığı öğrenildi. Ardından şikayetçi olan ve darp raporu alan kadın sayesinde soruşturma başlatıldı. Ancak mahkeme süresince Uğur C. isimli vahşi kocanın tutuksuz yargılanması dikkat çekti. İfadesinde ise olayı hatırlamadığını, sadece kavga ettikten sonra yatıp uyuduğunu dile getirdi.

dayak izmir buca koca dayağı