Odasına Giren Arkadaşları Genç Kızı O Halde Buldular

TAKİP ET

İstanbul Fatih'te tek başına yaşayan bir genç kız evinde esrarengiz biçimde ölü bulundu. Odasına giren arkadaşları cesedi ile karşılaşınca sinir krizi geçirdiler. Ölüm sebebi araştırılıyor.

İstanbul Fatih'te bulunan Irak uyruklu bir genç bir süredir ortalarda görünmediği için kendisine ulaşamayan arkadaşları panik yaşadılar. Genç kızın evine giden arkadaşları büyük bir şokla karşılaştılar. Genç kızın bir süredir telefonlara çıkmadığı öğrenildi. Eve giren arkadaşları genç kızı ölü olarak buldular. Bunun üzerine konu hakkında araştırma yapılmaya başladı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacak. 

Olay dün saat 11:00 sularında meydana geldi. 3 katlı binanın bodrum katında yaşayan genç kız bir süredir arkadaşlarının telefonuna çıkmıyordu. Irak uyruklu genç kızdan herhangi bir haber alamayan arkadaşları büyük panik yaşamaya başladılar. Bunun üzerine kapıyı açmak istediler. 

KESİN ÖLÜM NEDENİ BİLİNMİYOR

Kapının ısrarla açılmaması üzerine çilingir çağırdılar. Çilingir ile giriş yapan yetkililer korkunç manzara ile karşılaştılar. Odasına giren arkadaşları genç kızın cansız bedenini gördüler. Olay yerine hemen polis ekipleri çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini öğrendiler. Bunun üzerine araştırmaya başlandı. 

Gelen savcılık tarafından arama yapılmaya başlandı. Genç kızın odasında şüpheli bir durumun olup olmadığı araştırıldı. Araştırmaların tamamlanmasının ardından genç kızın cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna gönderili. Kesin ölüm nedeninin araştırılması için çalışmalar başlatıldı. Genç kızın arkadaşları ise yaşanan ani ölüm karşısında sinir krizleri geçirdiler. Konu hakkında soruşturma derinleştirildi. 

genç kız istanbul fatih ölü