Ocak Alev Alev bu akşam var mı, yok mu? Alev Alev yeni bölüm ne zaman?

TAKİP ET

Show TV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana dikkatleri üzerine toplamayı başaran Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Alev Alev dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyordu. Peki 7 Ocak Alev Alev bu akşam var mı, yok mu? Alev Alev yeni bölümü ne zaman?

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran dizi Alev Alev için yeni bölüm arayışı devam ediyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü ekranlarda görmek isteyen izleyiciler Alev Alev bu akşam var mı yok mu sorusunun yanıtını araştırırken yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı ve son bölümde yaşananlar da merak ediliyor. Peki Alev Alev 7 Ocak bu akşam var mı? Alev Alev yeni bölümü ne zaman?

Alev Alev yeni bölüm bu akşam var mı 7 Ocak?

7 Ocak Alev Alev yeni bölüm bu akşam var mı sorusunun yanıtı geldi. Geçtiğimiz hafta yılbaşı gecesine denk gelmesi nedeniyle tekrar bölümü ile ekranlarda olan Alev Alev dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen dizinin yeni bölümü adeta nefes kesecek.

Alev Alev son bölümde neler oldu?

Alev Alev son bölümde Cemre istediği akıl sağlığı yerinde raporunu yine Çelebi'nin müdahale etmesi nedeniyle alamadı. Diğer yandan Ali şüphelerinde haklı çıktı ve Çiçek’in ölmediğini öğrendi. Ömer ve Rüya cephesinde ise aşk kıvılcımları artık alev aldı. 2 genç aşık bu hafta yeni bölümde birbirlerine açılıyor.

ALEV ALEV 9. BÖLÜM FRAGMANI

 

alev alev yeni bölüm