O Vahşet Cezasız Kaldı!

TAKİP ET

Sakarya'nın Kocaeli ilçesinde ağaca bağladığı köpeğe tecavüz eden R.B mahkemeye çıkarıldı ancak tutuksuz olarak yargılanmasına karar verildi.

Sakarya'nın Kocaeli ilçesinde ağaca bağladığı köpeğe tecavüz eden R.B mahkemeye çıkarıldı ancak tutuksuz olarak yargılanmasına karar verildi. 

Sakarya'nın Kocaeli ilçesinde hayvana şiddet bir vahşete dönüştü. Bölgede bulunan ormanlık alana giden vatandaşlar ağaca asılarak öldürülmüş bir köpek gördüler. Zaman kaybetmeden polis ekiplerine haber verdiler. Bölgeye gelen güvenlik güçleri asılı halde bulunan hayvanın aynı zamanda tecavüze de uğradığını fark ettiler. Konu hakkında soruşturma açıldı. 

Hayvana defalarca tecavüz eden ve ardından asarak öldüren caninin kim ya da kimler olduğunun bulunması için tepkiler çığ gibi büyümeye başladı. Bunun ardından alınan ihbarlar sonrasında olayı gerçekleştiren kişinin yakın köyde yaşayan R.B olduğu öğrenildi. 

TAVUKLARINI YEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ AÇIKLADI

Olay yerinin hemen yanında yaşayan bir şahıs ise komşusu olduğunu iddia ettiği R.B'nin kendi köpeğini öldürdüğünü ihbar etti. Bu sebepten dolayı kendisinden şikayetçi olduğunu dile getirdi. Bunun üzerine jandarma ekipleri olayı soruşturmak adına çalışma başlatıldı. Yapılan sorgulamaların ardından ise ifade veren şahıs köpeği kendisinin öldürdüğünü belirtti. Henüz çalışmalar devam ederken jandarma ekiplerine giderek teslim olan şahıs tecavüz etmediğini sadece öldürdüğünü belirtti. Ağaca asılı halde bulunan hayvanın kendi tavuklarını yediği için defalarca kovmasına rağmen devam etmesi üzerine öldürdüğünü belirtti. Bunun üzerine çıkarıldığı mahkeme tarafından alınan kararda tutuksuz olarak yargılanmasına karar verildi. 

sakarya vahşet asılı köpek