O Şimdi Zabıta! Türkiye'yi Ayağa Kaldıran Görüntülerin Ardından Sevindiren Haber

TAKİP ET

Muğla Seydikemer ilçesinde bir otomobilin arkasına bağlanarak sürüklenen ve yaralanan köpek tüm Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Olayın ardından tedavisi tamamlandığı öğrenilen köpeğe 'Aslan' adı verildiği ve turizm zabıtası ekipleri ile beraber devriyeye çıktığı belirtildi.

Muğla Seydikemer ilçesinde bir otomobilin arkasına bağlanarak sürüklenen ve yaralanan köpek tüm Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı. Olayın ardından tedavisi tamamlandığı öğrenilen köpeğe ‘Aslan’ adı verildiği ve turizm zabıtası ekipleri ile beraber devriyeye çıktığı belirtildi.

Olay, Muğla Seydikemer ilçesinde meydana gelmişti. Sahibi tarafından otomobilin arkasına bağlanan ve metrelerce sürüklenen talihsiz köpeğin görüntüleri tüm Türkiye’yi ayağa kaldırmış ve olaya tepkiler çığ gibi büyümüştü. Otomobil arkasında sürüklenmesi sonucunda yaralanan ve tedavi altına alınan köpeğin tedavisinin tamamlandığı öğrenildi. 

ZABITA EKİPLERİ İLE DEVRİYEYE ÇIKIYOR

Tedavisi tamamlanan köpeğe ‘Aslan’ adı verildiği ve Fethiye Belediyesi Turizm Zabıtası birimleri ile devriye görevlerine çıktığı belirtildi. Özel üniforma giydirilen Aslan’ın sıcaktan etkilenmemesi için 20.00 ila 24.00 saatlerinde ekiplerle devriyeye çıktığı öğrenildi. Sahilde devriye gezen Aslan’a vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. 

‘İNSANI, DOĞAYI HAYVANI SEVMEK GEREKİYOR’

Aslan’ın uğradığı şiddeti medyada gördüğünü belirten Şerife Varlışeflek isimli bir vatandaş, ‘İnsanı, doğayı hayvanları sevmek gerekiyor. Fethiye Belediyesi’ni ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah insanlarımız daha duyarlı olur.’ dedi. 

 

 

Muğla işkence Seydikemer hayvanaşiddet zabıta belediye