O Ses Türkiye'de İlginç Anlar! Stüdyoyu Terk Edince Acun Ilıcalı Telefonla Aradı

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında ilginç anlar. O Ses Türkiye'ye katılan yarışmacının arkadaşı stüdyoyu terk edince Acun Ilıcalı dayanamadı telefonla aradı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Sahneye çıkan yarışmacı Ya kiminle geldi sorulduğu yarışmacı da yanında getirdiği arkadaşının ismini verdi. Fakat arka tarafta olmayan arkadaş her yerde arandığı daha sonra stüdyoyu terk ettiği ortaya çıktı.

STÜDYOYU KAHKAHAYA BOĞDU

Zaten ne olduysa da ondan sonra oldu. Acun Ilıcalı sahneye çıkan Emine Aydın isimli yarışmacıya Arkadaşının stüdyoyu terk ettiğin söyleyince yarışmacı büyük şaşkınlık yaşadı. Genç kadın sahnede ne yapacağını bilmezken Acun Ilıcalı'nın ekibi stüdyo dışarıda da Semih isimli Arkadaşı aradı. Fakat stüdyoda da bulunamayan Semih isimli genç Acun Ilıcalı'nın telefonla araması sonucu bulundu. Acun Ilıcalı nereye gittiğini sorunca, Semih, "Acilen işim çıktı gitmek zorunda kaldım. Başka sefere artık." deyince stüdyo kahkahaya boğuldu.

tv 8 o ses türkiye ilginç anlar son dakika son dakika haberi