O Savcı Hakkında Şok Karar Verildi!

TAKİP ET

Trabzon'da 5 yaşındaki küçük bir kız çocuğunu taciz eden sanık hakkında serbest bırakılma kararı veren savcı hakkında inceleme izni istendiği ortaya çıktı.

Trabzon'da 5 yaşındaki küçük bir kız çocuğunu taciz eden sanık hakkında serbest bırakılma kararı veren savcı hakkında inceleme izni istendiği ortaya çıktı. 

Çocuğa yönelik gerçekleşen cinsel taciz olaylarına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Trabzon'da güvenlik kameralarına yansıya olayda 5 yaşında tek başına oyun oynaya bir kız çocuğuna yaklaşan adamın küçük kıza cinsel istismarda bulunduğu belirlenmişti. Görüntüler ülkede kısa sürede büyük ses getirdi. 

Kısa süre sonra tepkilerle birlikte Trabzon emniyeti tarafından başlatılan inceleme sonrasında şüpheli ismin yakalandığı açıklandı. Ancak şüpheli ismin verdiği ifade sonrasında önce serbest bırakıldığı ancak sonrasında da sosyal medya üzerinden tepkilerin çığ gibi artmasının ardından yeniden gözaltına alındığı öğrenildi. 

O SAVCI HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILDI

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrasında savcının şüpheli ismi serbest bıraktığı yönündeki iddiaların son derece doğru olduğu ifade edildi. Bunun ardından söz konusu iddialarla muhattap olan savcının müfettişler tarafından incelenmesi için gerekli izinlerin verildiği öğrenildi. Savcının incelenmesi için öncelikli olarak izin istendi. Sonrasında gerekli izinlerin çıktığı öğrenildi. Müfettişten gelecek olan inceleme raporu ile birlikte konu hakkında yeni bir soruşturmanın başlatılıp başlatılmayacağına karar verilecek. Taciz davası hakkında da gerekli soruşturmaların devam ettiği öğrenildi.

savcı kararı trabzon inceleme