'O Oyuncuyla İlişkiye Girdim' Dediği Kadın Aktöre Tuvalette Tecavüz Etti!

TAKİP ET

Ünlü Amerikalı yönetmen Harvey Winstein hakkında bir kadın aktöre zorla cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile soruşturma açıldığı açıklandı.

Dünyaca ünlü kadın oyuncu Jennifer Lawrence oyunculuğu ile konuşulduğu kadar özel hayatı ile de sık sık dünya gündemine gelmeye başladı. Bir film festivalinde Amerikalı bir film yapımcısı olan Harvey Weinstein'in genç oyuncu kadın ile ilişkiye girdiğini söylemişti. Bunun üzerine daha önce bir film festivalinde genç bir kadına tuvalette tecavüz ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. 

Ünlü Amerikalı film yapımcısı olan 66 yaşındaki Harvey Weinstein son yıllarda sürekli cinsel taciz olayları ile gündeme gelmeye başlamıştı. Bunun ardından düzenlenen Sudance Film Festivalinde bir kadına zorla cinsel tacizde bulunduğu ve zorla ilişkiye girdiği iddia edilmişti. Bu konu hakkında ünlü yönetmen için bir soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. 

ÜNLÜ OYUNCU İLE İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ ANLATTI

Festival sırasında yerinden kalkarak tuvalete giden ismi açıklanmayan bir kadın oyuncuyu takip ettikten sonra tuvalete arkasından gittiği ve ardından kapıyı kapattıktan sonra ilginç bir hamlede bulunduğunu anlattı. Kadın aktöre yaklaştıktan sonra 'Ben zamanında Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdim şimdi geldiği yerlere bak' dediğini iddia etti. 

Kadın aktörün istememesine rağmen kendisi ile zorla ilişkiye girdiğini ve bu yüzden son derece zorlandığını dile getirdi. Kadın aktör bu olayın ardından ünlü yönetmen ile ofisinde buluştuğunu ve sonrasında ofisinde de kendisine tecavüz ettiğini anlattı. Ünlü yönetmen hakkında ortaya atılan bu iddianın üzerine hakkında soruşturma başlatıldığı haberi paylaşıldı. 

jennifer lawrence ilişki tuvalet yönetmen