O İlimizden Rezil Görüntüler! Uluorta Sokakta Fuhuş Yapıyorlar ve Kimseye Aldırmıyorlar

TAKİP ET

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, dün gece yollarda durarak erkeklere fuhuş teklif eden genç kızlar ve travesti ile onları pazarlayanlar a operasyon düzenledi. Polis ekipleri tarafından düzenlenen baskında dördü travesti olmak üzere 8 kişi gözaltına alındı. Bursa'da son bir ay içerisinde kişi başı 259 liradan 104 travesti ve hayat kadınına toplam 26 1926 lira para cezası kesildiği öğrenildi. Ahlak polisi bu kişilere karşı Kanunlara uygulamaya çalışırken vatandaşlarda sokak ortasında ulu orta fuhuş pazarlığı yapan kişilere karşı sadece para cezası uygulanmasına tepki gösteriyor.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, dün gece yollarda durarak erkeklere fuhuş teklif eden genç kızlar ve travesti ile onları pazarlayanlar a operasyon düzenledi. Polis ekipleri tarafından düzenlenen baskında dördü travesti olmak üzere 8 kişi gözaltına alındı.  Bursa'da son bir ay içerisinde kişi başı 259 liradan 104 travesti ve hayat kadınına toplam 26 1926 lira para cezası kesildiği öğrenildi. Ahlak polisi bu kişilere karşı Kanunlara uygulamaya çalışırken vatandaşlarda sokak ortasında ulu orta fuhuş pazarlığı yapan kişilere karşı sadece para cezası uygulanmasına tepki gösteriyor.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri muhtelif güzergahlarda durarak, erkeklere fuhuş teklifi yapan hayat kadınlarına operasyon düzenledi. Son yıllarda hayat kadınlarının sokaklarda görülme oranının oldukça arttığına dikkat çekilirken Ahlak Büro ekipleri Sokaklardan bu görüntünün kaldırılması için yoğun çalışmalar yürütüyor. Kadınları pazarlayan erkeklerinde peşine düşen polis ekipleri gece geç saatlerde yollarda Devri yatarak otostop yapmak suretiyle fuhuş yapan kadınları takibe alıyor.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Bursa polise dün gece uzun zamandır takipçi oldukları öğrenilen Ö.B.’nin de aralarında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda gözaltına alınanlar arasında transseksüel Y.A.K, S.T, E.T. ve C.K. ile Ö.K, Z.K. ve Ç.K. da vardı. Kadınlar polis tarafından suçüstü yakalandılar Ona rağmen durumu inkar ederek görüştükleri erkeklerin arkadaşları olduğunu öne sürdü. Kadınları pazarladığı sırada yakalanan Ö.B.  ise kadının korunması olduğunu ve herhangi bir pazarlama durumunu söz konusu olmadığını iddia etti. Polis ekiplerine ısrarı üzerine hayat kadınlarından biri fuhuşa aracılık eden bu şey olsa 100 lira para komisyon verdiğini kabul etti.

bursa fuhuş operasyon ahlak polisi son dakika