O İlde, MHP'nin Büyükşehir Adayına AK Parti'de Destek Verecek

TAKİP ET

Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, partisinin Manisa'nın 11 ilçesinde belediye başkan adayı göstereceğini ve büyükşehir belediyesi de dahil olmak üzere 6 ilçede ise MHP adaylarına destek vereceklerini açıkladı.

Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, partisinin Manisa’nın 11 ilçesinde belediye başkan adayı göstereceğini ve büyükşehir belediyesi de dahil olmak üzere 6 ilçede ise MHP adaylarına destek vereceklerini açıkladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin yazılı açıklama yapan Mersinli, yürüttükleri belediye başkanı adaylarının belirlenmesi çalışmaları sonucunda Manisa ilinde belediye başkanı adaylarının AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile kesinleştiği ifadelerine yer verdi.

AK Parti’nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde büyükşehir belediyesi ile 6 ilçede aday göstermeyerek MHP adaylarına destek vereceğine değinen Manisa AK Parti İl Başkanı Mersinli, “Cumhur İttifakı çerçevesinde AK Parti, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde MHP adayı Sayın Cengiz Ergün’ü ve 6 ilçede de MHP adaylarını destekleyecektir. Manisa adına en iyisi, güzeli ve doğrusu neyse onu yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.

8 ilçede mevcut belediye başkanlarını aday gösterdiklerini 3 ilçede ise aday değişikliğine gidildiğine değinen Mersinli, “Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, 3 dönem kuralına istinaden aday gösterilmedi. Ayrıca 2 dönem üst üste belediye başkanlığı yapan Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen’de yeniden aday gösterilmedi. Kendilerine hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz. Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan, Köprübaşı Belediye Başkan Adayı ise Regaip Topuz oldu.” dedi.

             

AK Parti MHP yerel seçim büyükşehir belediyesi Manisa