O Fotoğrafa Soruşturma!

TAKİP ET

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Twitter hesabı üzerinden paylaştığı ceset fotoğrafı hakkında soruşturma açıldı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın paylaştığı, Şırnak'ta bir cesedin zırhlı araç arkasına bağlanarak çekildiğini gösteren fotoğrafın ardından İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı. Selahattin Demirtaş, bir cesedin ip ile zırhlı polis aracına bağlanması ve sürüklenmesini gösteren fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan İçişleri Bakanlığı “Sosyal medyaya yansıyan ve Şırnak’ta yaşandığı iddia edilen hadiseyle ilgili soruşturma açılmıştır. İddialar tüm boyutlarıyla araştırılacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir.Terörle mücadelemiz hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde kararlılıkla sürdürülecektir.” açıklamasını yaptı.

PKK HDP HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Selahattin Demirtaş Selahattin Demirtaş twitter Selahattin Demirtaş twitter paylaşımları şırnak şırnak son dakika şırnak son durum soruşturma Terör terör olayl