O Anne Konuştu! Adana'da 4 Yaşındaki Kızına Tecavüz Edilen Anneden İdam Çığlığı

TAKİP ET

Adana'da bir sokak düğününde evde uyuyan 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden ve tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran sapığın 51 yıl cezaya çarptırılmasının ardından mağdur çocuğun annesi sitem etti. 51 yıllık hapis cezasını az bulduğunu söyleyen öfkeli anne idam istediğini söyledi.

Adana’da bir sokak düğününde evde uyuyan 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden ve tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran sapığın 51 yıl cezaya çarptırılmasının ardından mağdur çocuğun annesi sitem etti. 51 yıllık hapis cezasını az bulduğunu söyleyen öfkeli anne idam istediğini söyledi.

Olay, Adana’da bir sokak düğününün yapıldığı sırada meydana gelmişti. 20 yaşında olan Serdar Keser’in komşusunun düğününe giderek evin içine girdiği ve bu sırada bir odada uyuyan 4 yaşındaki kız çocuğunun yanına girerek kıyafetlerini çıkartıp talihsiz çocuğa tecavüz ettiği görülmüştü. Çocuğa tecavüz ederken yakalanan ve mahalleli tarafından linç edilmek istenen sapık daha sonra çırılçıplak vaziyette kaçmaya çalışırken polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarıldığı ilk duruşmada suçlamaları reddettiğini söyleyen 20 yaşındaki sapık Serdar Keser, mahkemenin verdiği kararla 51 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE İDAM İSTEDİ

Cinsel istismara maruz kalan 4 yaşındaki kız çocuğunun annesi Türkan Ç., sapığa verilen ceza sonrasında açıklama yaptı. Öfkeli anne, mahkemenin sapığa verdiği cezayı az bulduğunu söylerken yaşanan olayın etkisini hala üzerlerinden atamadıklarını ve cinsel istismar mağduru çocuğuna tüm Türkiye’nin sahip çıktığını söyledi. ‘Ne zaman onun idamını görürsem o zaman rahatlarım’ diyen anne Türkan Ç., kızının babasının kötü olay sonrasında yataklara düştüğünü ve hiçbir şey yiyip içmediğini söyledi. ‘Adalet istiyoruz’ diyen anne, gözyaşları içinde kızına bu kötülüğü yapan sapığın idam edilmesini istediklerini söyledi.

 

Adana 4 Yaşındaki kız çocuğuna tecavüz Düğün Anne İdam Hadım Çocuğa cinsel istismar