Nusret'ten dudak uçuklatan altın kaplama kahve fiyatı! 

TAKİP ET

Paylaştığı videolarla sık sık gündeme gelen Nusret Gökçe, altın kaplama etin ardından şimdi de altın kaplama kahve için kolları sıvadı.

Paylaştığı videolarla sık sık gündeme gelen Nusret Gökçe, altın kaplama etin ardından şimdi de altın kaplama kahve için kolları sıvadı. Yaptığı farklı sunumlar ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyetik kasap Nusret, altın kaplama kahvesi için 500 TL’lik bir fiyat belirledi. 

Altın Kaplama Kahvesini Satışa Sunacak

Yaptığı tuz serpme hareketiyle sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ün kazanan sosyetik kasap Nusret Gökçe, yaptığı ilginç sunumlar ve paylaştığı dikkat çeken videolarla gündemde yer almaya devam ediyor. Daha önce eti altından kaplayarak satışa sunan ve yine dikkatleri üzerine toplamayı başaran Nusret, bu kez altınla süslediği kahvesini satışa sunmak için kolları sıvadı. Ayrıca Nusret’in bu kahve için istediği rakam dudak uçuklattı.


Kahveyi 500 TL’ye Satacak

Sosyal medyada aktif olan ve sık sık yeni paylaşımlar yapan Nusret Gökçe, geçtiğimiz günlerde altınla süslenmiş kahvesini yudumlarken bir video paylaştı ve bu videoda kahve dükkanı açacağını söyledi. Takvim’in haberine göre, şimdiye kadar Nispetiye’de bulunan 2 iş yerini gezen Nusret, mal sahipleriyle anlaşabilmesi halinde 15 milyon TL bütçeyle bir kahveci dükkanı açacak. Ayrıca videodaki çok konuşulan altın kaplama kahvesini 500 TL’den satışa sunacak. Bunun yanında altın kaplama hamburgeri de olan ve bu hamburgeri 2 bin liraya satan Nusret, restoranlarının dışında da yatırım yapıyor. Ünlü kasabın 2019 yılında 310 milyon liraya bir otel aldığı biliniyor.



 

nusret gökçe kahve