Nihat Hatipoğlu'na Canlı Yayında Açık Açık Sordular: Adetli Kadın Kocasıyla Birlikte Olabilir mi?

TAKİP ET

ATV'de yayınlanan dini programında Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'a açıkça "Kadın, adetliyken kocasıyla ilişkiye girebilir mi?" sorusu soruldu. Hatipoğlu bu soruya, "Kesinlikle haramdır" diyerek yanıt verdi.

ATV’de yayınlanan dini programında Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’a açıkça "Kadın, adetliyken kocasıyla ilişkiye girebilir mi?" sorusu soruldu. Hatipoğlu bu soruya, "Kesinlikle haramdır" diyerek yanıt verdi. 

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, ATV’de yayınlanan dini programında izleyenlerden gelen soruları da yanıtlamaya devam ediyor. Nihat Hatipoğlu’na son programında "Kadın, regl döneminde kocasıyla birlikte olabilir mi?" şeklinde bir soru da yöneltildi. 

BÖYLE BİR GELENEK YOK 
Nihat Hatipoğlu soruya yanı verirken İslam dininde "Kadın adetliyken yemek yaptırılmaz, su doldurtulmaz" şeklinde bir anlayışın asla olmadığını belirterek, bunların çok çirkin gelenekler olduğunu söyledi. Dinle bu geleneklerin alakasının olmadığını belirten Hatipoğlu, “Bu eski dinlerden gelen ve bize de sızmış olan kötü geleneklerdir. Regl olan bir kadının sadece ibadet noktasında sorumluluğu yoktur" ifadelerini kullandı. 

"KADININ ADETLİYKEN İLİŞKİYE GİRMESİ HARAMDIR"
Bu açıklamanın ardından asıl sorunun yanıtına geçen Hatipoğlu, Kadının regl döneminde kocası ile birlikte olup olamayacağı sorusuna ise "Kadının adetliyken kocasıyla ilişkiye girmesi haramdır" yanıtını verdi. 

nihat hatipoğlu nihat hatipoğluna soru son dakika son dakika haberi TV Kadın adetliyken kocasıyla ilişkiye girebilir mi