Nihat Hatipoğlu koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu nasıl?

TAKİP ET

Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalandığı iddiaları sonrasında ilk açıklamayı yapan asistanı, Hatipoğlu'nun ciğerlerinde sorun olduğunu söylemiş ve kendisine koronavirüs testi yapıldığını belirtmişti.

Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığı iddiaları sonrasında ilk açıklamayı yapan asistanı, Hatipoğlu’nun ciğerlerinde sorun olduğunu söylemiş ve kendisine koronavirüs testi yapıldığını belirtmişti. Bugün Haberler.com’a yeni açıklamalarda bulunan asistan, Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Dün sosyal medyada ortaya çıkan iddialarda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığına dair paylaşımlar yapılmış ve üst üste yapılan paylaşımların ardından Haberler.com iddiaların doğruluğuna dair Hatipoğlu’nun asistanına ulaşmıştı. Konuyla ilgili ilk açıklamayı yapan asistan, ünlü İlahiyatçının ciğerlerinde sorun olduğunu ve kendisine koronavirüs testi yapıldığını belirtmişti. Bugün Haberler.com’a yeni bir açıklama yapan asistan, Hatipoğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.


Sağlık Durumu Nasıl?

Dünden beri sosyal medyanın gündeminde olan konuyla ilgili üst üste açıklamalarda bulunan asistan, Nihat Hoca’nın evde koronavirüs tedavisi gördüğünü ve durumunun şimdilik stabil olduğunu ifade ederek kendisinin sevenlerinden dua beklediğini aktardı.


İlk Yapılan Test Negatif Çıkmıştı

Yaptığı TV programlarıyla adından sık sık bahsettiren Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun rahatsızlandığına dair iddiaların gündeme gelmesinin ardından sosyal medya kullanıcıları #NihatHatipoğlu etiketi altında binlerce paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımların ardından ilk açıklamayı yapan asistan, Nihat Hocanın ciğerlerinde bir sorun olduğunu ve korona şüphesiyle test yapıldığını, yapılan ilk testte ise sonucun negatif çıktığını belirtmişti. Nihat Hocanın evinde dinlendiğini söyleyen asistanı, kendisine önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacağını ve herkesin duasını beklediğini ifade etmişti.
 

nihat hatipoğlu koronavirüs