Nihat Hatipoğlu koronavirüse mi yakalandı? Açıklama en yakınındaki isimden geldi

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan TV programıyla tanınan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalandığına dair iddialar sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

ATV ekranlarında yayınlanan TV programıyla tanınan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığına dair iddialar sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Koronavirüse yakalandığı iddia edilen Hatipoğlu’nun asistanından sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi ve iddialara açıklık getirilmiş oldu. İşte detaylar…

Nihat Hatipoğlu Koronavirüse Mi Yakalandı?

Özellikle Ramazan ayında yaptığı TV programıyla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun şimdilerde tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınına yakalandığı iddia edildi. Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen iddiayla ilgili Hatipoğlu’nun asistanı Haberler.com’a bir açıklamada bulundu ve kendisinin ciğerlerinde bir sorun olduğunu ve bu sebeple tedavi gördüğünü aktardı.


Koronavirüs Testi Yapıldı

Konuyla ilgili Haberler.com’a açıklamalarda bulunan Hatipoğlu’nun asistanı, ünlü İlahiyatçının ciğerlerinde bir sorun olduğunu ve korona şüphesiyle test yapıldığını söyledi. Yapılan test sonucunun negatif çıktığını aktaran asistan, Hatipoğlu’nun şu anda evinde dinlendiğini belirtti ve kendisine önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacağını ifade etti. Öte yandan Nihat Hatipoğlu’nun sevenlerinden dua beklediğini de sözlerine ekledi.


Sosyal Medyada Gündem Oldu

Sosyal medyada binlerce kullanıcı Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığına dair binlerce paylaşımda bulundu. Sosyal medyada gündem olan iddialar sonucunda Haberler.com Prof. Dr. Hatipoğlu’nun asistanına ulaşarak konuya açıklık getirdi. Ciğerlerinde sorun olan ve hastanede korona şüphesiyle yapılan koronavirüs testi negatif çıkan Hatipoğlu’nun sağlığıyla ilgili gözler ikinci yapılacak teste çevrildi.
 

nihat hatipoğlu koronavirüs