Nihat Doğan'a Kötü Haber! Hakkında Gündeme Gelen İddialara İlişkin Aile Bakanlığı Harekete Geçti

TAKİP ET

Reşit olmayan iki kız çocuğunu evinde alıkoyduğu gerekçesiyle ifadesi alınan ünlü Türkücü Nihat Doğan'ın eski programlarından birinde söylediği hadım çağrısı gündeme gelirken kızların Reşit olmaması nedeniyle Aile Bakanlığının da harekete geçtiği öğrenildi.

Reşit olmayan iki kız çocuğunu evinde alıkoyduğu gerekçesiyle ifadesi alınan ünlü Türkücü Nihat Doğan’ın eski programlarından birinde söylediği hadım çağrısı gündeme gelirken kızların Reşit olmaması nedeniyle Aile Bakanlığının da harekete geçtiği öğrenildi.

Beyaz TV'de “Söylemezsem Olmaz” programının yorumcularından biri olan Nihat Doğan İzmir Dikili'de özel ortaöğretim erkek öğrenci yurdunun temizlik görevlisinin cinsel istismar sonrasında bazı çocuklara para verdiği ve çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddialarına ilişkin “kıyamet kopsun”, “sapık”, “hadım etmek lazım”, “sözün bittiği yer” gibi cümleler kullanması sosyal medyada gündem oldu.

“SAPIKLAR, NAMUSSUZLAR! HADIM EDELİM”
 2017 yılının Aralık ayında bu programda konuşan Nihat Doğan şu ifadeleri kullanmıştı; “Sözün bittiği yer. Çocukları öğretmenden mi koruyacağız, hizmetliden mi koruyacağız? Sapıklığa hizmet etmiş. Biz kimi kimden koruyacağız? Bizim görevimiz insanları, sapıktan, caniden, gaddardan koruyacağız. Biz eğer çoluk çocuğu öğretmenden, hizmetliden de koruyacaksak kıyamet kopsun. Başıma ağrı girdi ya! İkisiyle de kendi isteğiyle oldu demiş. Ulan 12 yaşındaki çocuğun isteği mi olur, namussuz adam! Ya bunları hadım etmeyeceksin de ne edeceksin güzel kardeşim.”

2 ÇOCUĞU ALIKOYMAKTAN İFADE VERDİ

Önceki gün Kanal D Haber'de gündeme gelen habere göre Nihat Doğan 11 ve 16 yaşlarındaki iki kızı zorla alıkoyduğu iddiası ile Polis Merkezi'nde ifade verdi.  Savcılık talimatı ile serbest bırakılan Nihat Doğan yine aynı programda yaptığı açıklamada, “Anadolu’nun milli bir değeri”  olduğunu savunarak kendisine bu tür saldırılar olduğunu söyledi. 

AİLE BAKANLIĞI NİHAT DOĞAN İÇİN HAREKETE GEÇTİ
Nihat Doğan hakkında gündeme gelen iddiaların Ardından 2 saat boyunca 11 ve 17 yaşındaki iki kız kardeşle evinde alıkoyduğu iddiasıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı harekete geçti. Konu hakkında bakanlık yetkililerinin aile ile iletişime geçtiği öğrenildi.

 

son dakika nihat doğan taciz istismar nihat doğan taciz nihat doğan alıkoyma aile bakanlığı