Nihat Doğan İçin Son Dakika Kararı! 3 Ay Süre ile...

TAKİP ET

Kanal D Haber spikeri Buket Aydın, Geçtiğimiz günlerde Yaptığı bir haber nedeniyle kendisine ateş püsküren Türkücü Nihat Doğan hakkında koruma kararı aldırdı. Aydın, tarafından aldırılan karar üç ay süreyle uygulanacak. Nihat Doğan bu kararı aykırı hareket etmesi durumunda 30 güne kadar hapisle cezalandırıldı bilecek.

Kanal D Haber spikeri Buket Aydın,  Geçtiğimiz günlerde Yaptığı bir haber nedeniyle kendisine ateş püsküren Türkücü Nihat Doğan hakkında koruma kararı aldırdı.  Aydın, tarafından aldırılan karar üç ay süreyle uygulanacak. Nihat Doğan bu kararı aykırı hareket etmesi durumunda 30 güne kadar hapisle cezalandırıldı bilecek.

Kanal D Haber'de geçtiğimiz hafta yayınlanan bir haberde ünlü Türkücü Nihat Doğan'ın 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alındığı öne sürülmüştü. Haberin gündeme gelmesi ile birlikte birçok tartışma başlamış ve Doğan, Kanal D Haber ve haber spikeri Buket Aydın hedef alan paylaşımları Twitter üzerinden yayınlamıştı. 

KORUMA KARARI ALDIRDI
Buket Aydın talebi üzerine bugün Bakırköy 2. Aile Mahkemesi Nihat Doğan hakkında 3 ay süreyle koruma kararı çıkardı. Mahkeme tarafından verilen karara göre 3 ay boyunca Nihat Doğan'ın, Kanal D haber spikeri Buket Aydın'a yönelik tehdit, hakaret, aşağılama içeren davranışlarda bulunması,  ev Adresi ve bulunduğu yere yaklaşması, telefon ve iletişim araçları ile rahatsız etmesi yasak. Aynı Zamanda karar doğrultusunda Nihat Doğan varsa silahını polise teslim edecek Ve bu üç ay süre boyunca uyuşturucu ve uyarıcı madde ve alkol kullanamayacak. Nihat Doğan'ın mahkeme kararına aykırı hareket etmesi durumunda ise İlk seferde 3 günden 10 güne İkinci seferde 15 günden 30 güne kadar zorlama hapsi verilecek.

 

kanal d ana haber nihat doğan koruma kararı buket aydın son dakika