Niğde'de Feci Kaza! Otomobil Kanala Uçtu, Vatandaşların Yaptığı Tepki Çekti

TAKİP ET

Niğde'de bir otomobilin kanala uçması sonucunda meydana gelen kaza dehşete düşürdü. Kanala uçan otomobildeki yaralıların çıkarılmasını film seyreder gibi seyreden vatandaşlar tepki çekti.

Niğde’de bir otomobilin kanala uçması sonucunda meydana gelen kaza dehşete düşürdü. Kanala uçan otomobildeki yaralıların çıkarılmasını film seyreder gibi seyreden vatandaşlar tepki çekti.

Olay, Niğde’de Merkez Selçuk Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 51 HK 758 plakalı olan ve Serkan G.’nin yönetiminde olan bir otomobil köprüden geçmek isterken kanala uçtu. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana gelen kaza sonucunda ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri kanala uçan otomobildeki yaralılara müdahale etti. Merdiven yardımıyla yaralılara müdahale etmek için kanala giren sağlık ekipleri yaralıların ilk müdahalesini kanalın içinde yaptı. İtfaiye ekipleri ve sağlık ekiplerinin ortak çalışması ile yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucunda kanaldan çıkarılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

VATANDAŞLAR FİLM İZLER GİBİ İZLEDİ

Kaza yerine toplanan vatandaşların itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaralıları kurtarma çalışmalarını film izler gibi izlemesi ise büyük tepki çekti. Kaza yerine toplanan bazı mahalle sakinleri ise kanalda demir veya korkuluk olmamasına tepki gösterdi. Kanal uçan otomobilin içerisinden çıkarılarak hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken polis ekiplerinin yaşanan akzayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

 

Niğde Niğdede feci kaza Niğdede kanala uçan otomobil Yaralıları kurtarma çalışması Vatandaşlar seyretti Kanala uçan otomobil