Niğde Polis Meslek Yüksekokulu'nda Feci Kaza! Helikopter Pervanesi Çarptı:1 Şehit 1 Yaralı

TAKİP ET

Niğde'de bulunan Polis Meslek Yüksekokulu'nda feci bir kaza yaşandı. Meslek Yüksekokulu'nda eğitmen olarak görev yapmakta olan polislere helikopterin pervanesinin çarpmasıyla 1 polis şehit oldu 1 polis de yaralandı.

Niğde’de bulunan Polis Meslek Yüksekokulu’nda feci bir kaza yaşandı. Meslek Yüksekokulu’nda eğitmen olarak görev yapmakta olan polislere helikopterin pervanesinin çarpmasıyla 1 polis şehit oldu 1 polis de yaralandı.

Niğde’den yürekleri yakan bir haber geldi. Polis Meslek Yüksekokulu’nda eğitmen olarak görev yapmakta olan Özel Harekat polisi Abdullah Yıldırım helikopter pervanesinin çarpması sonucunda şehit oldu. Diğer görevli polis memuru Azim Doğan ise kazadan yaralı olarak kurtarıldı.

HELİKOPTERİN PERVANESİ ÇARPTI

Niğde’nin merkezinde yer alan Polis Meslek Yüksekokulu’nda yaşanan feci kaza sonucunda okulda eğitmen olarak görev yapmakta olan 2 polis memuru kazaya maruz kaldı. Yaşanan kazada helikopter pervanesi çarpan 27 yaşındaki Özel Harekat polisi Abdullah Yıldırım şehit oldu. Yaşanan kaza sonucunda eğitmen olarak görev yapmakta olan diğer polis memuru 25 yaşındaki Azim Doğan ise sağ dizinden yaralanarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

niğde polis meslekyüksekokulu kaza helikopter 1 şehit 1 yaralı eğitmen