Niğde'de trafik kazasında baba yaşamını yitirdi, oğul yaralandı

TAKİP ET

Niğde'de, gece saatlerinde Tırhan-Yeşilgölcük karayolunda iki otomobilin karıştığı trafik kazası sonucunda sürücülerden Emrah Akbaba (35) yaralandı, yanındaki babası Halil Akbaba (74) ise yaşamını yitirdi.

Kaza, karanlıkta meydana geldi ve bu trajik olay, merkeze bağlı Tırhan-Yeşilgölcük karayolunda gerçekleşti. Emrah Akbaba'nın kullandığı 51 ACK 726 plakalı otomobil, önünde ilerleyen Muhammet D.'nin (31) yönetimindeki 38 ACA 757 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çevredekilerin hemen ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. 

Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, ilk kontrollerde sürücülerden Emrah Akbaba'nın yaralandığını tespit etti. Maalesef, otomobilde bulunan baba Halil Akbaba yaşamını yitirmişti. Diğer otomobilin sürücüsü Muhammet D. ise kaza sonrasında herhangi bir yara almadan kurtuldu. Yaralı Emrah Akbaba ise hemen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Halil Akbaba'nın cansız bedeni ise jandarmanın kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından morga götürüldü.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma, jandarma tarafından titizlikle yürütülüyor. Trafik kazasının nedenleri ve ayrıntıları netleştirilmeye çalışılıyor, aynı zamanda aile ve yakınları acı bir kayıpla baş etmeye çalışıyor.

Niğde trafik kazası ölüm haberleri