Nevşehir'de asfalt yüklü kamyona çarpan otomobildeki 2 kişi ölü, 2 kişi yaralı

TAKİP ET

Nevşehir'de, trafiğe kapalı yolda asfalt yüklü bir kamyona arkadan çarpan otomobilde bulunan sürücü Zafer Ayan (54) ve eşi Seyhan Ayan (46) hayatını kaybetti. Çiftin kızı ve 6 aylık torunları ise yaralandı.

Kaza, Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde saat 13.30 sularında meydana geldi. Karayolları 57. Şube Şefliği tarafından yolda gerçekleştirilen onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılan yolda seyreden Zafer Ayan'ın yönetimindeki 34 VN 5001 plakalı otomobil, Necmi Çorak'ın idaresindeki 06 FM 0054 plakalı asfalt yüklü kamyon ile arkadan çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Zafer Ayan ve eşi Seyhan Ayan ile çiftin kızı Güldane Eroğlu ve 6 aylık torunları Göktüğ Eroğlu yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra çeşitli hastanelere sevk edildi. Ancak Zafer ve Seyhan Ayan çifti, tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler. Ayan çiftinin cenazeleri, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Yaralı anne ve bebeğinin tedavileri ise halen devam etmektedir. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma ise hala sürmektedir.

Nevşehir trafik kazası ölüm haberi