Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu'ya: Bayılıyorum Sana

TAKİP ET

Kısa süre önce nişanlanan ve evlilik hazırlıklarına başlayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin dillere destan aşkı yine gündeme düştü. Neslihan Atagül nişanlısı olan Kadir Doğulu'nun doğum gününü sosyal medya'da paylaştığı bir fotoğraf ile kutladı.

Kısa süre önce nişanlanan ve evlilik hazırlıklarına başlayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin dillere destan aşkı yine gündeme düştü. Neslihan Atagül nişanlısı olan Kadir Doğulu'nun doğum gününü sosyal medya'da paylaştığı bir fotoğraf ile kutladı. Kara Sevda adlı dizide yer alan Neslihan Atagül, yaklaşık olarak 3 yıldır birlikte olduğu Kadir Doğulu'nun doğum gününü Instagram üzerinden kutladı. İlişkileri 3 yıldır süren ve nişanlı olan çift, Temmuz ayında nikah planları yapmakta. "BAYILIYORUM SANA İYİ Kİ DOĞDUN" Atagül, sevgilisinin 34. yaş gününü "Bayılıyorum sana.. İyi ki doğdun" yazarak kutladı. Kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alan fotoğraf çok konuşuldu.

kadir doğulu kadir doğulu ve neslihan atagül kadir doğulu ve neslihan atagül nişanlandı neslihan atagül neslihan atagül kadir doğulu neslihan atagül ve kadir doğulu evleniyor