Nejat İşler Durmuyor! Ünlü Oyuncu Doktorların Alkolü Yasaklamasına Rağmen Sarhoş Görüntülendi

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Nejat İşler, geçtiğimiz yıllarda alkol nedeniyle bir parmağını kaybetmişti. Doktorlar, İşler'e alkolü kesin olarak yasaklamıştı. Fakat, doktorların sözünü hiç dinlemeyen Nejat işler, dün akşam Cihangir'de yine sarhoş görüntülendi. Düşme tehlikesi de geçiren İşler, yolda kendi haline güldü.

Ünlü oyuncu Nejat İşler, geçtiğimiz yıllarda alkol nedeniyle bir parmağını kaybetmişti. Doktorlar, İşler’e alkolü kesin olarak yasaklamıştı. Fakat, doktorların sözünü hiç dinlemeyen Nejat işler, dün akşam Cihangir’de yine sarhoş görüntülendi. Düşme tehlikesi de geçiren İşler, yolda kendi haline güldü. 

Ünlü oyuncu Nejat İşler, geçtiğimiz yıllarda septik şok nedeniyle ölümden dönmüş ve doktorlar kendisine alkolü yasaklamıştı. Arkadaşları ile Cihangir’de eğlenen İşler, gecenin sonunda alkollü olarak mekandan çıktı. Ayakta bile zor duran İşler, bir ara dengesini kaybederek düşme tehlikesi de atlattı. 

KENDİ HALİNE GÜLDÜ
Düşmekten bir otomobile yaslanarak son anda kurtulan İşler, daha sonra kendi haline güldü. Ünlü oyuncunun arabasının kapısını açmakta da zorlandığı görüldü. 

Nejat İşler böyle görüntülendi;

nejat işler cihangir alkol sarhoş son dakika magazin