'Neden baktın' kavgası ölümle bitti! Dövülerek öldürüldü

TAKİP ET

Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, Erkin Karaaslan (56) isimli şahıs, sokakta hareketsiz bir şekilde bulunmasının ardından 5 gün sonra hastanede hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Araştırmalar sonucunda, Karaaslan'ın tartıştığı kişinin Caner Zerayalp olduğu ve onun tarafından dövüldüğü belirlendi. Caner Zerayalp (39), ifadesinde, "Erkin, bana bakmaya başladı. Ben de neden baktığını sordum. Birden sinirlenip, bana küfretti ve üzerime yürüdü" şeklinde beyanda bulundu.

Erkin Karaaslan, yalnız yaşayan biri olarak 17 Mayıs'ta İstiklal Mahallesi'nde sokakta hareketsiz yattığını fark edenler, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Karaaslan'ın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

Dövülerek öldürülmesi olayında "Neden baktın?" kavgası yaşandı. Karaaslan'ın durumu ağırlaşarak 22 Mayıs'ta hayatını kaybetmesi üzerine polis, cinayet şüphesiyle bir soruşturma başlattı. Araştırmalar sonucunda, Karaaslan'ın olay günü komşusu Hakan Y.'nin yeğeni olan Caner Zerayalp ile tartıştığı, şüphelinin Karaaslan'a kafa atıp yumrukladıktan sonra kaçtığı belirlendi.

Polis, olaya ilişkin harekete geçerek Caner Zerayalp'i Kuruköprü Mahallesi'nde bir arkadaşının evinde yakaladı. Polis ifadesinde Zerayalp, "Kuzenimin yanına gitmiştim. Daha önceden tanımadığım Erkin, bana bakmaya başladı. Ben de neden baktığını sordum. Birden sinirlenip bana küfretti ve üzerime yürüdü. Ben de kafa atıp yumrukladım" şeklinde açıklama yaptı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Caner Zerayalp tutuklandı.

Adana Seyhan