Necati Şaşmaz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a mı katılıyor?

TAKİP ET

Bir döneme damga vuran ve ekranların en çok izlenen yapımı haline gelen Kurtlar Vadisi'nde beraber rol alan ve izleyici tarafından çok sevilen Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca'nın şimdilerde ekranlarda fırtına gibi esen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir kez daha bir araya gelecekleri iddia edildi.

Bir döneme damga vuran ve ekranların en çok izlenen yapımı haline gelen Kurtlar Vadisi’nde beraber rol alan ve izleyici tarafından çok sevilen Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca’nın şimdilerde ekranlarda fırtına gibi esen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir kez daha bir araya gelecekleri iddia edildi. Bir dönemin efsanesi Polat Alemdar ve Süleyman Çakır’ın yeniden aynı kadroda yer alacağı iddiası izleyiciyi heyecanlandırdı. Ayrıca Şaşmaz’ın diziye Polat Alemdar karakteriyle katılacağı bir başka bomba iddia olarak manşetlerde yerini aldı.

Heyecanlandıran İddia 

Uzun yıllar ekranlarda yer alan ve bir döneme damga vurmayı başaran Kurtlar Vadisi dizisi izleyicinin hafızasına kazınmayı başarmış ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük ilgi görmüştü. Dizinin başrol oyuncularından olan ve efsane karakter Polat Alemdar’a can veren ünlü oyuncu Necati Şaşmaz hakkında ortaya atılan yeni iddia ise izleyiciyi büyük bir heyecana sürükledi. Şaşmaz’ın şimdilerde ekranda büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılacağı öne sürüldü.


Yapım Şirketinden Açıklama Gelmedi

Posta’da yer alan haberde, Şaşmaz’ın Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Çakır karakteriyle tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan şimdi ise ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine can veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ile yeniden aynı projede yer alacak. Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen ikilinin yine aynı dizide bir araya geleceği iddiaları bile izleyiciyi heyecanlandırdı. Öte yandan Necati Şaşmaz’ın diziye Polat Alemdar karakteriyle katılacağı ve bir süre dizide rol alacağı bir başka iddia olarak gündeme geldi. Polat Alemdar karakterinin gizli bir devlet adamı olarak Çakırbeyli ailesiyle masaya oturacağı konuşuluyor. Henüz konuyla ilgili yapım şirketinden herhangi bir açıklama gelmezken Necati Şaşmaz’ın dizi kadrosuna ne zaman katılacağına dair bir bilgiye ulaşılmadı.

 

necati şaşmaz eşkıya dünyaya hükümdar olmaz oktay kaynarca