Ne Yaptın Hatice Teyze! 63 Yaşındaki Hatice Teyze Genç İnternet Aşkına 30 Bin Lira Kaptırdı

TAKİP ET

İnternetten 45 yaşındaki adamla tanışan ve aşık olan 63 yaşındaki Hatice Kılıç 30 bin lirasını kaptırdı. Esra Erol'da programına Katılan Hatice teyze Başından geçenleri burada anlatırken elindeki Fotoğraftan dolandırıcının bir belediye çalışanı olduğu ortaya çıktı.

63 yaşındaki Hatice Kılıç internetten tanıştığı 45 yaşındaki adamla Aşk yaşamaya başladı. 9 ay önce Facebook üzerinden Metehan Altun isminde birisiyle konuşmaya başlayan Hatice Kılıç kendisini subay olarak tanıtan adam da sık sık Facebook ve telefon üzerinden. Zaman içerisinde bu adamla güvenen Hatice teyze Evlenip boşandığını ve artık genç kadınlara güvenmediğini belirten adama aşık oldu. Adam daha sonra maddi durumunun sıkışık olduğunu ve bir miras alacağının olduğunu anlatmaya başladı.

50 TL FATURADAN 5000 TL NAKİTE

Kendisini Metehan altın olarak tanıtan kişiye aşık olan Hatice teyze maddi durumunun kötü durumda olduğuna inanarak önce Telefon faturasını ödedi. Daha sonra adama bir telefon hediye eden Hatice teyze 3000 - 5000 TL nakit miktarlarda göndermeye başladı.  Dolandırıldığını geç de olsa anlayan Hatice Kılıç dolandırıcının bulunması için Esra Erol'a başvurdu. Hatice teyzenin dolandırıcı adama 30 bin lirasını Kaptırdığı belirlendi.

BELEDİYE ÇALIŞANI ÇIKTI

Esra Erol'da programında yapılan Araştırma sonucunda kendisini subay olarak tanıtan ve Metehan Altun isminde olduğunu söyleyen kişinin Kuşadası Belediyesi'nde bir temizlik çalışanı olduğu ve Gerçek isminin ise İlyas Çelik olduğu ortaya çıktı. Fotoğrafını ekrana verilmesinin ardından adamı tanıyan Aydın Belediyesi'nde görev yapan mesai arkadaşı canlı yayına telefonla bağlandı. Telefonla bağlanan kişi bu kişinin İlyas Çelik olduğunu teyit etti.