"Ne bakıyorsun?" kavgası bir genci hayattan kopardı! Tabancayı çıkarıp öldürdü

TAKİP ET

İstanbul Teşvikiye'de eczane teknisyeni olarak çalışan bir genç ile apartman görevlisi arasında yaşanan "Ne bakıyorsun?" tartışması kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Küfürleşmenin ardından evden silahını getiren saldırgan, teknisyen genci eczanede göğsünden silah ile vurdu.

Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan genç, sağlık çalışanlarının tüm müdahalesine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Saldırgan ise cinayette kullandığı silah ile beraber Şişli polisi tarafından yan apartmanda kıskıvrak yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Şişli Teşvikiye'de yaşandı. Öğrenilen bilgilere göre cadde üzerindeki bir eczanede teknisyen olarak çalışmakta olan Gökhan Baran ile yan binadaki apartmanın görevlisi olan Kadir K. arasında "Ne bakıyorsun?" meselesi nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa süre içerisinde kavgaya dönüşmesinin ardından Kadir K., evine giderek tabancasını aldı. Eczaneye geri döne Kadir K., teknisyen Gökhan Baran'ı tek el göğsünden vurdu.

KANLAR İÇİNDE YERE DÜŞTÜ

Olaydan sonra teknisyen genç kanlar içerisinde yere düşerken, saldırgan Kadir K. ise yan binadaki evine geri döndü. Çevredeki vatandaşların ihbarının ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı halde olan genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye sevk ederek tedavi altına aldı. Hemen ameliyata alınan genç, sağlık çalışanlarının tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

YAN APARTMANDA YAKALANDI

Olayın ardından çalışma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, saldırganın kimliğinin yan binada apartman görevlisi olan Kadir K. olduğunu tespit etti. Apartmanı gelen polis, şahsı evinin önünde yakaladı. Saldırganın üst aramasında Gökhan Baran’ı vurduğu silah ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, ifadesinin ardından "kasten öldürme" suçlamasıyla adli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderildi.

 

İstanbul Şişli apartman