Nazlı Hamarat Sevgilisinden Dayak Yedi

TAKİP ET

Nazlı Hamarat, yıllar sonra tekrar barıştığı sevgilisi tarafından darp edildiğini iddia etti.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adından söz ettiren Nazlı Hamarat, yıllar sonra tekrar barıştığı sevgilisi tarafından darp edildiğini iddia etti.

Eşi Emir Cevdet Şaşmaz'ın Ukrayna'da ölmesinden sonra eski sevgilisi Doruk Haybat ile yeni bir ilişkiye başlayan Nazlı Hamarat şiddet gördü. "CANIMI ZOR KURTARDIM" Darp izlerini Instagram hesabından paylaşan Nazlı Hamarat, paylaştığı fotoğrafın altına: "Az önce canımı zor kurtardım Doruk Haybat tarafından şiddete maruz kaldım bunlar sadece elime (yüzümü korumak için) aldığım darbeler birinden kurtuldum derken bir tane daha şiddet taraftarıyla tanışmak ne acı bu da benim kaderim mi acaba yine polis yolları göründü sana nazli yine ölebilirdin Allah korudu seni deyip halime şükrediyorum yine bu kare mazide kaldı ne acı..." şeklinde bir not yazdı. Paylaşımın altında yüzlerce yorum geldi. Çoğu kişi Nazlı Hamarat'ı yeni albümü için reklam yapmakla suçladı. "ÖLÜ KOCAMI KISKANIYOR" Demet Akalın Twitter'dan Nazlı Hamarat'a geçmiş olsun dileğinde bulundu. İkilinin sohbeti esnasında ise Nazlı Hamarat'ın "Boşu boşuna kocamın kıymetini bilmemişim bunu söyleyince de dayağı yiyorsun işte ölü kocamı kıskanıyor malesef" sözleri dikkat çekti.

nazlı hamarat nazlı hamarat doruk haybat nazlı hamaratın eşi neden öldü nazlı hamaratın sevgilisi nazlı hamratın ölen eşi