Nazlı Hamarat İçin Mahkeme Kararını Verdi

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Nazlı Hamarat'ın eski sevgilisini ve bebeğinin babasını tehdit ettiği gerekçesi ile hakkında iki aylık uzaklaştırma kararı çıktığı öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Nazlı Hamarat'ın eski sevgilisini ve bebeğinin babasını tehdit ettiği gerekçesi ile hakkında iki aylık uzaklaştırma kararı çıktığı öğrenildi. 

Nazlı Hamarat bir dönem katılmış olduğu moda programı ile adını duyurmuştu. Ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve esk kocasının feci şekilde öldürülmesi ile gündeme gelmişti. Bir süre sonra AYdın Gaffar isimli kişi ile aşk yaşamaya başlayan Nazlı Hamarat'ın bir süre sonra hamile olduğu öğrenildi. 

Bebek sahibi olmadan sevgilisi ve bebeğinin babası olan AYdın Gaffar ile olaylı bir şekilde ayrılık yaşadı. Ayrılığın ardından bebeğine kendi soy ismini vererek bebeğini tek başına büyüteceğini açıklamıştı. 

İKİ AY UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ

Aydın Gaffar'dan ayrıldıktan sonra ikili arasındaki kavga sosyal medya üzerinden devam etti. Aydın Gaffar bu süreçte DNA testi yapılmasını istedi. Test ile birlikte çocuğun kendisinden çıkması halinde üzerine düşeni yapacağını belirtti. Ancak Nazlı Hamarat'ın bu durumu kabullenmediği ve ardından bebeğini sadece tek başına büyüteceğini belirtmişti. Sosyal medya hesabından yapmış olduğu 'İki yüzlü şerefsizler. Yakında mermiler konuşacak çok kan akacak' şeklinde yaptığı paylaşımlar ile birlikte Aydın Gaffar tehdit edildiğini ifade ederek polise başvurdu. Soruşturma açıldığı öğrenilirken Nazlı Hamarat'ın zorla hapis cezası alması için karar çıkartmak istedi. Ancak bu süreçte mahkeme tarafından genç kadına iki ay uzaklaştırma verilirken hapis cezası isteği reddedildi. 

nazlı hamarat mahkeme kararı aydın gaffar