Nagihan Karadere'den Şok Survivor İtirafları

TAKİP ET

Survivor yarışmacısı olan Nagihan Karadere bir televizyon programında özel hayatına ve yarışmaya dair pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Survivor yarışmacısı olan Nagihan Karadere bir televizyon programında özel hayatına ve yarışmaya dair pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Ekranların en heyecanlı ve reyting rekorları kıran yarışması olarak bilinen Survivor yarışmasına  3 kez katılan milli sporcu Nagihan Karadere programda yemek verilip verilmediği sorunca şaşkınlık yaratan açıklamalarda bulundu. Yarışmada kavgaları, tepkileri ve yarışlardaki başarısı ile son derece dikkat çeken isimlerden birisi olan Nagihan Karadere merak edilen ve bir dönem magazine konu olan özel yaşantısı hakkında da konuştu. 

Yarışmacı önce özel hayatı hakkında merak edilenlere cevap verdi. Bir dönem yarışmada bitiminde eski kocasının başka bir kadına gönderdiği çıplak fotoğrafları gündeme gelmiş ve aldatıldığını fotoğraflar görmüştü. Bunun üzerine bir süre sonra eski kocasından boşanmış karşılıklı suçlayıcı açıklamalarla gündeme gelmişti. Şimdilerde hayatında yeni biri olduğunu, mutlu olduğunu ve bunun üzerine evlenmeyi yeniden düşündüğü ifade eden ünlü yarışmacı eski eşine kinin olmadığını ve çocuğu ile ilgilendiğini belirtti. 

SURVİVORDA YEMEK İDDİALARINI CEVAPLADI

Yarışmaya ilk girerken kamera arkasında yemek verdiklerini düşündüğünü hatta yarışma bitiminde yemek sorduğunu anlattı. Ekipte çalışan bir kişinin ise 'akşam bekle hamburger gelecek' dediğini ancak gelmeyince tekrar sorduğunda 'Ne yemeği allah aşkına' cevabı ile karşılaştığını belirtti. Bunun üzerine yemek vermediklerini ve yarışmanın gerçeği ile sonradan karşılaştığını belirtti. Zor bir yarışma olduğunu ve finale kaldığı için kendisini kazançlı saydığını dile getirdi. 

survivor nagihan karadere yemek iddiaları