Mutlulukları kısa sürdü! Hakan Altun ile Gonca Vuslateri ayrıldı

TAKİP ET

2020 yılının son aylarında sürpriz bir aşka imza atan Hakan Altun ile Gonca Vuslateri, magazin gündeminin en çok konuşulan ikilisi olmuştu.

2020 yılının son aylarında sürpriz bir aşka imza atan Hakan Altun ile Gonca Vuslateri, magazin gündeminin en çok konuşulan ikilisi olmuştu. İki ünlü ismin aşkı magazin manşetlerinde yerini almaya devam ederken 2021’in ilk günlerinde ayrılık haberi geldi ve çiftin yollarını ayırdığı öğrenildi. 

Mutlulukları Kısa Sürdü

Ünlü sanatçı Hakan Altun ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri’nin 2020 yılının son aylarında magazin gündemine bomba gibi düşen aşkları herkes tarafından çok konuşulmuştu. Sürpriz aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü çiftin mutlulukları kısa sürdü. 


Hakan Altun Sorulara Yanıt Vermedi

Uzun zamandır Bodrum’da yaşamını sürdüren ünlü sanatçı Hakan Altun, aracıyla bir yere gittiği sırada Uçankuş kameralarına takıldı. Gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bırakan Altun, ‘Şu sıralar özel hayatım hakkında çok konuşmak istemiyorum. Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum’ dedi.

Takibi Bıraktı

Sosyal medya hesabı Instagramda erkesi takip etmeyi bırakan Hakan Altun, ilişkilerinin başında yalnızca sevgilisi Gonca Vuslateri’yi takibe almıştı. Ünlü sanatçının biten ilişki sonrasında Vuslateri’yi de Instagram hesabından sildiği görüldü.


 

hakan altun gonca vuslateri sosyal medya