Müthiş Düellonun Galibi Beşiktaş

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de 2. devre Akhisarspor – Beşiktaş karşılaşması ile açıldı.

Spor Toto Süper Lig’de 2. devre Akhisarspor – Beşiktaş karşılaşması ile açıldı. Son dakikaya kadar temponun yüksek olduğu mücadelede Beşiktaş, deplasmanda Akhisarspor’u 3 -1 yenmeyi başardı.

Ev sahibi Akhisarspor, Süper Lig 18. hafta mücadelesinde Beşiktaş’ı konuk etti. Spor Toto Akhisar Belediye Stadı’nda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen mücadelede Beşiktaş, rakibini 3 – 1 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Karşılaşmanın ilk golünü 23. dakikada müthiş bir vuruşla Akhisarspor filelerini havalandıran Dorukhan kaydetti. Beşiktaş’ı 1 – 0 öne geçiren bu gol, aynı zamanda ilk yarınında skorunu belirledi. Karşılaşmanın 48. dakikasında Quresma’nın kullandığı serbest vuruştan gelen müthiş ortayı kafayla Akhisarspor filelerine bırakan Gökhan Gönül, Beşiktaş’ı 2 – 0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 76. dakikasında sahneye çıkan Larin, ceza sahası içerisinde göğsüyle kontrol ettiği topu düzgün bir vuruşla Akhisarspor filelerine gönderince Beşiktaş, deplasmanda 3 farklı üstünlüğü yakaladı. Akhisarspor adına farkı 2’ye indiren golü ise karşılaşmanın 81. dakikasında Cikalleshi kaydetti. Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca mücadele Beşiktaş’ın 3 – 1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu galibiyetle Beşiktaş puanını 29’a yükseltirken, evinde kaybeden Akhisarspor 17 puan ve maç fazlasıyla düşme hattının hemen üstünde yer aldı.

               

Akhisarspor Beşiktaş Süper Lig