Mutfak Tüpüne Tuzaklamışlar! Hainler, Asker Eşi ve Bebeğinin Ölümünü İzlemiş

TAKİP ET

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 11 aylık Bedirhan bebek ile annesi Nurcan Karakaya ya şehit eden hainler, mutfak tüpüne yerleştirdikleri patlayıcıyı aracın geçtiği anda uzaktan kumanda ile patlatmış.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 11 aylık Bedirhan bebek ile annesi Nurcan Karakaya ya şehit eden hainler,  mutfak tüpüne yerleştirdikleri patlayıcıyı aracın geçtiği anda uzaktan kumanda ile patlatmış.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün yaşanan hain saldırıda 10 aylık Mustafa Bedirhan ile annesi Nurcan Karakaya Şehit olmuştu. Hain saldırının detayları ortaya çıkmaya başlarken, henüz miktarı ve cinsi belirlenemeyen patlayıcının Üst Bölgesi yolunda 5 metre çapında ve 3 metre derinliğinde Bir Çukura neden olduğu, olay yerinde hurda yığınına dönüşen otomobilin ise çekici ile kaldırıldığı öğrenildi.

CENAZELERİ MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI
Diğer yandan patlamanın ardından bölgede yapılan İnceleme sonucunda hainlerin patlayıcı mutfak tüpüne tuzakları Ve otomobilin geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdikleri ortaya çıktı. Hain tuzak da astsubay eşi Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobil hurda yığınına dönüşürken üs bölgesi yolunda ise yaklaşık 5 metre çapında ve 3 metre derinliğinde bir çukur oluştu. Ayrıca patlamanın ne kadar şiddetli olduğu otomobilin yaklaşık 20 metre uzağa parlamasından anlaşıldı. Patlama sonucu hurda yığınına dönen otomobil bugün bölgeden kaldırılarak ilçe merkezine götürüldü.

 

hakkari yüksekova hain saldırı son dakika bedirhan bebek şehit bedirhan bebek nurcan karakaya şehit