Müşteri Beğenmeyen Taksiciler Vatandaşları Mağdur Etti

TAKİP ET

Taksim meydanı ile Taksim meydanına çıkan bazı yollar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla araç trafiğine kapatıldı.

Taksim meydanı ile Taksim meydanına çıkan bazı yollar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla araç trafiğine kapatıldı. Bavullarıyla yürüyen turistler büyük zorluk yaşarken, müşteirleri esas çileden çıkartan ise müşteri seçen taksiciler oldu.

Havalimanlarından konaklayacağı otellere gelen turistler, yolların kapalı olması dolayısıyla büyük şaşkınlık yaşasa da bavullarıyla yürüyerek konaklayacağı otellerin yolunu tuttular. Otellerin yoğun olduğu Talimhane bölgesine ellerinde bavullarıyla yürüeyen turistler ilginç manzaralar oluşturdular.

Araç trafiğine kapatılan yolları fırsata çeviren taksicilerin ise müşteri seçtiği gözlendi. Kısa mesafeye yolcu taşımak istemeyen taksiciler, müşterileri araçlarına kabul etmeyerek uzun mesafeye gidecek olan müşterileri araçlarına aldılar. Dolapdere Caddesi üzerinden Taksim meydanına çıkmakta olan Yedikuyular Caddesi’de araç trafiğine kapatılınca Dolapdere’ye yürümek zorunda kalan bir vatandaş, “Yollar, araç tarfiğine kapalı olduğundan dolayı valizimle birlikte Dolapdere’ye yürüdüm. Taksiye binmek istesem de müşteri beğenmeyen taksiciler yüzünden mağdur olduk. Avcılar’a dahi kısa mesafe diyorlar. Bir taksi ise arkamda beklemekte olan bir yabancı turisti alarak yoluna devam etti. Müşteri seçen taksiciler yüzünden yollarda mağdur duruma düştük.” dedi.  

Taksim meydanı araç trafiği turist 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü taksi son dakika