Mustafa Tohma kimdir? Mustafa Tohma kaç yaşında?

TAKİP ET

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle zor günler geçiren ve durumunun ciddiyetini sık sık dile getiren ünlü sunucu Seren Serengil, beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle zor günler geçiren ve durumunun ciddiyetini sık sık dile getiren ünlü sunucu Seren Serengil, beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı yorumlarla sık sık günceme gelen Serengil, yakın arkadaşı Mustafa Rahman Tohma ile evleneceğini duyurdu. Peki, Mustafa Tohma kimdir? Mustafa Tohma kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Seren Serengil Bombayı Patlattı

Geçirdiği ameliyat sonrasında yaşadığı sağlık sorunlarını sevenleriyle paylaşan ve sık sık durumunun ciddiyetini dile getiren Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bombayı patlattı. Geçirdiği bu zor günlerde kendisini yalnız bırakmayan arkadaşı Mustafa Tohma ile evleneceği haberini 'Evet dedim' paylaşımıyla duyuran ünlü sunucunun sürpriz evlilik kararı magazin manşetlerine bomba gibi düştü. 


Mustafa Tohma Kimdir?

Seren Serengil ile evlilik kararları magazin gündemine bomba gibi düşen Mustafa Tohma, 6 Kasım 1982 yılında Antakya'da dünyaya geldi. Ziraat fakültesini bitirdikten sonra aile işi olan çiftçilik kariyerine devam etti. Buğday, mısır ve hayvan yemi üreten ve geçmiş yıllarda boyunun uzun olmasından dolayı aile dostlarını kırmayıp birkaç kez modellik yapan Mustafa Tohma, asıl mesleği olan çiftçiliğe devam ediyor. 

 

mustafa tohma seren serengil magazin sosyal medya