Mustafa Sarıgül Geri Dönüyor! Adaylığını Açıkladı!

TAKİP ET

Eski Şişli Belediye Başkanı olan Mustafa Sarıgül uzun bir aranın ardından yeniden Şişli için belediye başkanlığı yapmak istediğini ve bu yüzden aday olacağını açıkladı.

Eski Şişli Belediye Başkanı olan Mustafa Sarıgül uzun bir aranın ardından yeniden Şişli için belediye başkanlığı yapmak istediğini ve bu yüzden aday olacağını açıkladı. 

Şişli'de düzenlenen bir toplantıya katılan Mustafa Sarıgül dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Pek çok kişinin katılım gösterdiği toplantıda kendisini sevenlerin ilgisi ile karşılaşan Mustafa Sarıgül durumdan son derece memnun olduğunu belirtti. Toplantıda yapmış olduğu açıklamalarda Şişli için yeni planları olduğunu açıkladı. 

Eski Şişli Belediye Başkanı olan Mustafa Sarıgül şimdiye kadar ilçe için pek çok proje gerçekleştirildiğini ve birçok yeniliğe adım attığını belirtmişti.Bundan sonraki dönemde de Şişli için çok yeni ve heyecanlı projelerinin olduğunu belirten Mustafa Sarıgül sürpriz açıklaması ile dikkat çekti. 

Belediye Başkanlığını bir süre bırakan Mustafa Sarıgül zor zamanlar geçirdiğini dile getirdi. Açıklamalarında 'Belediye Başkanlığını bırakalı tam 54 hafta oldu. Bu süreçte zor günler geçirdim. Özellikle arkamdan iş çevrildiğini görmek ve vefasızlık ile karşılaşmak beni çok yordu. Ama bu günleri atlatacağız' ifadelerini kullandı. 

YENİDEN ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI

Mustafa Sarıgül Şişli için çok heyecan verici projelerinin olduğunu açıklarken yerel seçimlerde yeniden aday olacağını duyurdu. Toplantı salonunda adaylık açıklamasının ardından sevinç gösterileri dikkat çekti. Mevcut Belediye Başkanı hakkında da konuşan Mustafa Sarıgül şimdiye kadar yapılan çalışmalar konusunda da teşekkürlerini iletti. Seçimlerde mevcut başkana da başarılar dilediğini ifade ederken başkanlık konusunda son derece umutlu olduğunu ifade etti. 

mustafa sarıgül adaylık şişli gündem belediye başkanlığı